START OM OS REFERENCER KONTAKT JOB

Referencer

”Der har aldrig været noget at klage over."

"Vi har benyttet SystemRen siden 2002, og lige fra begyndelsen af vores samarbejde har SystemRen været meget fleksible og stabile...” Læs mere ”Der har aldrig været noget at klage over."
"Vi har benyttet SystemRen siden 2002, og lige fra begyndelsen af vores samarbejde har SystemRen været meget fleksible og stabile.

Det har været afgørende for os, at vi kunne få rengøring i dagtimerne. Vi vil gerne møde dem, der udfører arbejdet, og se, at det bliver udført ordentligt. Det behov har SystemRen opfyldt med stor tilfredshed.

Samtidig har de været gode til at vise betænksomhed, sådan at der f.eks. ikke er blevet tændt for en støvsuger, når vi har haft møder eller gæster. Det er små detaljer, der har haft stor betydning.”

Bjarne Petersen, Partner, IS Nordic /A/S

Bjarne Petersen, Partner,
- IS Nordic A/S


"Pålidelig, stabil og altid til at stole på!"

Jeg har samarbejdet med Ruben Mundorf i mere end 2 1/2 år, og hans virksomhed, SystemRen, har været totalleverandør af serviceløsninger på ambassaden i over 10 år. I alle årene har SystemRen leveret en fantastisk service...” Læs mere ”Pålidelig, stabil og altid til at stole på!"
"Jeg har samarbejdet med Ruben Mundorf i mere end 2 1/2 år, og hans virksomhed, SystemRen, har været totalleverandør af serviceløsninger på ambassaden i over 10 år. I alle årene har SystemRen leveret en fantastisk service.

Ruben er pålidelig, stabil og altid til at stole på! Han og hans medarbejdere er venlige og lette at tale med. Vi har været meget tilfredse med vores samarbejde. SystemRen har taget sig af det hele – lige fra daglig rengøring og vinduespolering til håndtering af håndklæder og oliering af gulve. Vi har derfor aldrig bekymret os om noget.

I begyndelsen var SystemRen afhængig af en ambassadeansat for at få adgang til ambassaden, men med tiden har Ruben vist så stor diskretion og pålidelighed, at han er blevet tildelt eget adgangskort og kan bevæge sig frit rundt på det meste af ambassaden. Dette er ganske exceptionelt.”

Sue Flanagan, First Secretary and Consul - Australian Embassy Denmark


Sue Flanagan, First Secretary and Consul
- Australian Embassy Denmark
Ring 51 54 40 40 eller kontakt os via email: service@systemren.dk
Medlem af